Dana tuli ensikäteen tervehtimään omalla suurella egollaan meitä. Keke nökötti siinä samassa kohdassa missä aina muulloinkin. Ensin käytiin valjashuoneessa viemässä leivät ja hakemassa harjat.
Kekeä hakiessa Dana tunki taas eteen ja kun sain harpottua Keken luo, se pöllö pelästy ..taas. Raahasin sen ulos tarhasta ja pistin käytävälle seisomaan. Saatin harjattua se ilman pelästymisiä (tai no, tais se kerran pelästyä kun nousin seisomaan ;/  ) ja Ansku kokeili myös suihkuttaa show shinea, ja me varauduttiin tietysti pineneen paniikkikohtaukseen. Mutta eihän Keke nyt sitä suihketta pelänny. Pelkät värit ja liikkeet pelottaa pientä poniparkaa.




Lähdettiin lenkille ja Keke tuli hitaasti mutta varmasti perässä. Tänään tallin viereisen lammen jäällä oli luistelemassa naapuritalon lapsia. Siinä oli Kekelle paljon jännitystä. Ohitettiin lampea se 10 minuuttia kunnes taas päästiin liikkelle. Käytiin postilaatikoilla josta jatkettiin matkaa vähän matkaa tietäpitkin. Autot eivät pelottaneet enään ja Kotiinpäin kääntyessä tuli kiire juosta kotiin ja pysäyttelin sitä pitkin matkaa. Keke osaa jo pysähtyä ja lähteä melkohyvin liikkelle vasta kun annan luvan.