Vermon kansallinen poninäyttely oli ja meni. Valmistauduttiin pesesemällä Keke ja varusteet. Roosa ja Samppa tuli auttamaan sopivasti ja he saikin pestä suitset sillävälin kun itse pesin Kekeä. Samppa kyllä keskittyi enemmän omien käsivarsien pesuun, mutta annettakoon se anteeksi 2-vuotiaalle... Ainakin se on innoissaan ponihommista, hyvä!


Ja hauskaa oli! Kiitos Roosa ja Samppa :)


Vaahdotettu Keke

Illalla meille tuli vieraita, nimittäin Aten kasvattaja Johanna Niskanen Pikkuvirran ponitallilta, lapinlahdelta asti. Mukanaan hän toi ponit Pikkuvirran Aamutar ja Kakkulanmäen Pritney. Sekä muuta porukkaa; Lapset Meri ja Lumi, pikkuvirralla työharjottelussa oleva Sara, joka on meille ennestään tuttu, sekä uusia tuttuja Lumin kummitäti ja Minna, joka toi mukanaan ponin Aarteen Tulppaana. Ponit jäi meille talliin yöksi ja ihmiset pääsivät Kannelmäkeen Anskun kämppään. :) Kiitos kun kävitte, oli tosi mahtavaa! :)


Sarasta ja Pritneystä tulikin julkkiksia kun pääsivät tv:seen.


Meri ja Aamu :)

Meidän näyttelypäivä ei ollut niin onnistunut. Tuomari ei tykännyt Kekestä ja jätti sen toiseksiviimeiseski luokassaan ja palkittiin kolmosella :( No, se oli yhden tuomarin mielipide, toivotaan mustialasta parempaa tulosta. Poni oli kyllä nätisti, vaikkakin me olimme päästäneet ponin aika...no, rehevään kuntoon.
Mutta onnittelut kaikille menestyneille :)