Heh, nyt on ihana lumimyrsky. Jopa täällä tuusulassa on kinoksittain lunta! Nyt on siis aikaa kirjoitella kun minnekkään ei pääse. Eli tässä Blogissa siis kerron pääasiassa Minun ja Annariikan yhteisestä Shetlanninponista. Kiitos Annariikalle että hän pyysi minut ponin toiseksi omistajaksi. Ponimme on siis vasta puolivuotias orivarsa Rama Al Kirdah eli "keke" jonka siis vaihdoimme Anskun entiseen vanhaan kärttyiseen shettistammanaan nimeltä Free-Lady.

2105923.jpg

Keke muutti Kuusankoskelta Janakkalaan 19.10. ja asuu janakkalassa luultavasti kevääseen asti kunnes on mahdollisuus muuttaa Palojoelle. Janakkalassa Kekellä on kavereina ylikorkea puolitoistavuotias shettisori Solttu (jota Keke taitaa vähän pelätä) ja Keken ikäinen minishettistamma Dana. Keke asuu Danan kanssa nyt yhdessä (sama karsina, sama tarha) ja ne tulee paremmin toimeen kun Keke ja Solttu.

2105937.jpg

Eilen Keke säikky kaikkea. Anskun poika 5-v oli mukana. Tietysti pikkuset ei aina muista sitä että tallilla ei kuulu juosta ja Keke tietysti pelästyi Ryanin äkkiliikkeitä paikasta toiseen.  Raukka pelästyikin sen jälkeen kaikkea, mm. sitä kun itse juoksi oksien alta ja lunta tippui oksilta, tallin omistajaa, joka veti pientä poikaa stigassa ja myös kun ite maiskutin että nyt mennään ravia... Keke tietysi pisti jarrut pohjaan... :/ Mutta kyllä Keke ja Ryan ehtivät ystävystyäkkin. Muuten tosi hienosti käyttäytyvä poni, hallitsee jalkojen nostot, kiinniseisomisen yms. täydellisesti. :)