Olemme taas muutaman kerran ohjasajanut poneja. Koko ajan päästään eteenpäin, ja mielummin vähän varovasti kun liian nopiasti.
Aten kanssa peruutimme ensimmäistä kertaa ja poika ymmärsi pyynnön. Muutenkin Atte toimi viimekertaisella ajotunnilla todella hienosti! Vauhtia kaveriin täytyisi saada välillä vähän enemmän, mutta vauhdin puute saattaa johtua myös harjoitus paikasta. Nyt aletaan harjoittelemaan pihalla, ulkona hiekkatarhasta. Keken kanssa mentiin jo kaksi kierrosta pihalla ja se toi uudenlaista energiaa. Ja Atte saa varmasti siitä lisää puhtia kun ollaan poissa tarhasta. Harjoiteltiin käännöksiä koko tarhan poikki menemällä kiemurauria. Ansku pitää narusta kiinni varalta, mutta käännökset sujuu poneilta hyvin ilman Anskun apua. Jarrut toimii ja Atte seisoo hienosti paikoillaan kunnes annan luvan lähteä liikkeelle, ja Atte on myös ymmärtänyt maiskutuksen idean ja ottaa askeleen ennen kun Ansku lähtee liikkeelle. Hyvä että ei ole niin leimaantunut niihin ihmisen liikkeisiin. Atesta huomaan kuinka sen aivot raksuttaa kaikkea tätä uutta ja kuuntelee ohjeita pääosin tarkasti. Ja Keke toimii myös hienosti, mutta ei ole tässäkään lajissa niin huolellinen kuin Atte. Voi että rakastan meidän oripoikia<3

Tässä Atte:




Ja Keke:


On myös mukavaa harjata kurainen Atte, kun se menee tietysti heti pihetaroimaan kun pääsee ulos:


Mutta ei se haittaa, koska se on niin kamalan suloinen ja ilonen juostessaan luokseni kun sitä kutsun:


Ja vielä kuvasarjan päätteeksi poni, jolla on punaiset Aasinkorvat? Hmm.. ei, kokeilin vain korvahuppua, sitä ei kyllä tarvitse vielä ainakaan käyttää, kunhan kokeilin.


Eikä olla nyt sekkiäkään käytetty, ja kun käytetään, niin ainakin aluksi vain leukalenkillä.

Mahdollisimman pian päivitän taas uudelleen miten ajo-opetus sujuu!