Empä ole vielä kertonut uudesta ponista. Käytiin nimittäin syyskuussa Anskun kanssa Aarteen hevostilalla moikkaamassaTainaa ja viettämässä karaoke iltaa! Toki käytiin katsomassa tilan kaikki hevoset ja rakastuimme Gotlannin russ-ori vauvaan Aarteen Brandiin<3 Se On kaunis kun mikä! Ei kyllä ostettu sitä silloin, vaikka mieli teki. Ja sitten kotona pohdittiin asiaa ja yht'äkkiä, marraskuun alussa, Ansku ilmoitti "vähän niinkuin ostaneensa" Brandin.

Aarteen Suokkitammat ja -varsat:




Käytiin moikkaamassa syyskuussa myös Ykää. Se oli muuttunut tummemmaksi ja vilkkaammaksi. Ja se on niin pieni ja söpö! Mamma-Lady näytti voivan ihan hyvin myös. Mutta 25.10 Free-Lady nukkui pois aivan yllättäen. Näin ollen meidän Ykä jäi orviksi 4kk ikäisenä.


R.I.P Free-Lady 1989-2010<3  Kiitos kaikesta Lady

Taina haki Ykän Kuusankoskelta Virolahdelle marras-joulukuussa ja toi molemmat, Ykän ja Brandin meille joulukuun alkupuolella. Ykä ja Brandi asuu Läyliäisten ratsutallilla.

Brandi

Ykä


Nämä uudet Yksyn ja Brandin kuvat on ottanut Anja, kiitos: )))

Ykä oli oppinut heti ekalla viikolla, miten karataan tarhasta. Se on niin pikkunen ja paksukarvanen että pääsee helposti pujahtamaan pakoon eikä saa sähköiskuja. Eikä se siitä tarhakäytävältä mennyt minnekkään, ja antoi ottaa kiinnikkin ja meni takaisin tarhaan mukisematta, mutta onhan se pajon hauskenmpaa syödä rauhassa ilman että isommat ponit on härnäämässä. Tosin nyt se kyllä pysyy sielä jo hyvin.


Keke ja Atte voi hyvin. Niistäkin muutama syksyinen kuva:


Atte on aika jykevä<3


Keke taasen osaa olla hassuilmeinen. Keken ja Aten kuvat on ottanut Anja, kiitos :)