APUVA, nyt jännittää! Mehän sitten ilmotettiin Keke eli Rama Al Kirdah ponioripäiville (ja oripäivät on jo la 16.4.). No ainakin nähdään taas kivoja poni ihmisiä ja ilmeisesti ainakin Aten ja Brandin kasvattajat. Nyt vaan puunaamaan ponia (ei sillä, etteikö tähän asti oltais puunattu ;).


Keke viimesyksynä Mustialassa

Tallilla kävi myös lauma lapsia ja niiden vanhempia (kaksi perhettä), kun lupasin rekiajelun lapsukaisille. Atte sai toimia rekiponina varmuutensa vuoksi. Itse ohjastin kävelle vieressä ja lapset sai vuorollaan olla kyydissä. Atte toimi täysin ilman temppuja ja varmasti tiesi, että nyt sitä ihaillaan ja se päätti näyttää miten kunnon Shetlanninponi toimii. Se ei hätkähtänytkään vaikka pojat hyppi lumikasoissa ja juoksi pellolla, ja Atte seisoi paikoillaan hievahtamattakaan kun vaihdettiin kypäriä ja asetuttiin rekeen. Ponin asenne sopii raviradoille ja paljon kivempi antaa poni lapselle starttiin kun tietää että se on niin toimiva :) Kai sitä ylpeä saa olla omasta ponistaan :)

Anskun pikkuinen kolmevuotias poika Samppa on melkein aina auttamassa tallihommissa ja sanoo osaavansa valjastaa ja laittaa suitset. Saahan se aina auttaa, ja kohta se osaakin jo vaikka yksin valjastaa : D (Juu, ei hätää, en jätä Samppaa yksin ponien kanssa). Se tulee aina mukaan ajelulle ja haluisi ohjastaakin. Ylläri.

Ykä ja Brandi voi hyvin, Ykä vielä vähän liian hoikassa kunnossa, mutta vikkelä ja ihana mammutti se on<3 Ykä ja Brandi tarhailee päivät shettispoika Kyöstin ja Shettispappa Romeon kanssa. Brandi ja Kyösti on nykyään bestikset ja Ykä pistää vauhtia porukkaan. Päivät koko porukka riehuu ja illalla talliin palatessa ne kaikki pötköttää karsinoissaan ihan uupuneina. Pitäähän iltapäiväunoset ottaa.
Brandi tahtoo auttaa aina Ykän harjaamisessa ja kurkottelee Ykän yli ja seuraa turvalla harjaavaa kättä. Mutta ei näyki :) (kop,kop,kop)


Okei, tässä kuvassa Ykä ei näytä yhtään laihalta, mut sillä on niin paksu vauvakarva.