Pitkästä aikaa täällä ja vähän kuluneen kesän tapahtumia koitan päivitellä. En suinkaan ole lopettanut poniharrastusta oripäiviin, niin paljon on ollut tekemistä ettei ole kerennyt tänne. Mut nyt täytyy muistella ihania kunkkareita ja Eppui!

Varattiin jo joulukuussa 2011 liput Eppujen keikalle ja Kunkkareihin. Varattiin majoitus Härmälän lomakylästä, kolmen hengen mökki, joka oli aivan loistava! Matkattiin Anjan audilla tampereelle jossa sitten korkkasimme. Käytiin yöuinnilla ja käveltiin pimeää pururataa pitkin keskustan suuntaan ja jäättin parille erääseen paikalliseen olut bubiin.

Lauantaina mentiin bussilla teivoon. Ravien tunnelma oli jotain hienointa ja kiersimme ensin kaikki kojut ja nautimme crowmooria.

Päätimme kokeilla pelaamista ja valittiin mieleinen hevonen jolla oli hyvä kerroin. Pistettiin vain 5 euroa panokseksi. Käytiimpä sitten katsomoon. Hillbilly Dolly ravasi voittoon ja me huudettiin järkyttyneinä, että meidän heppa voitti! (Hillbilly Dolly oli siis meidän vedonlyöntikohde ;) Mentiin sitten katsomaan että tuliko sieltä vähän rahaa, ja kuinkas ollakaan, oltiin voitettu 125€! Se oli meille todellakin hyvin!

Ravit loppuivat ja me mentiin kävellen kauppaan ostamaan vähän juotavaa. Ravien ja Eppujen välissä oli reilusti aikaa. Palattiin radan parkkipaikalle, taktisesti bajamajan läheisyyteen.

Laura Voutilainen oli aloittanut jo lavalla kun menimme takaisin radalle. Tavattiin mukavaa raviporukkaa ja Eppu faneja. Jostain kumman syystä suurin osa oli reilusti meitä vanhempia.. hmm.. No ei se haitannut. Eppujen tulo tuntui kestävän ikuisuuden, mutta kun kitarat alkoi soimaan, oli tunnelma taivaissa<3 Keikka kesti ihanan kauan, mutta kyllähän me oltaisiin jaksettu vielä enemmänki!

Päästiin ilmaisella bussilla tampereen keskustaan ja istuskeltiin sielä vielä hetki. Mentiin taksilla takas härmälään. Aamulla olo oli kutakuinkin tällainen:

Kunkkarireissu oli jotain korvaamatonta ja mahtavaa, kiitos Anja ja kiitos teivo ja kiitos EPUT<3